Даниела Миовска – „Кундалини јогата е јога на свесноста – ни овозможува да ја искусиме сопствената душа“

Овој пат, во Зен Преглед, се дружиме со Даниела Миовска, сертифициран јога инструктор.   – Што претставува кундалини јогата?   ...

Continue reading