Даниела Миовска – „Кундалини јогата е јога на свесноста – ни овозможува да ја искусиме сопствената душа“

Овој пат, во Зен Преглед, се дружиме со Даниела Миовска, сертифициран јога инструктор.   – Што претставува кундалини јогата?   ...

Сенсеи Владимир Јовановски: „… полесно ми беше да останам на патот, отколку да се откажам. Борците се борат.“

На преглед во Зен ординација ни дојде човекот чие оргомно познавање на зен будистичкото учење го има крунисано со својата магистерска теза под наслов:...