Сенсеи Дамјан Цингарски – за аикидото и за претстојниот семинар во Скопје

Сенсеи Дамјан Цингарски е роден во Скопје, дипломиран архитект на Архитектонскиот факултет во Скопје. Со аикидо почнува да се занимава во 2000 година,...

Continue reading